Verjaardag Cadeau Tips

Volop Tips voor iedere verjaardag

Cadeautips voor Kinderen

Een leuk verjaardagscadeau voor een kind kopen kan nog al eens uitlopen op winkel in winkel uit gaan. Een kind vindt namelijk nogal gauw alles leuk.  Als je dan een verjaardagscadeau moet kopen voor een kind dan kan het wel even duren voordat je het gewenste cadeau gescoord hebt.

Speciaal oor een kinderverjaardag hebben we op deze pagina enkele verjaardagscadeau tips voor je geselecteerd. Je kunt deze cadeaus direct bestellen door op de groene knop nu bestellen te klikken. De cadeaus op deze pagina is een kleine selectie zit er niet tussen wat je eigenlijk zoekt klik dan op de blauwe button hieronder voor nog veel meer leuke verjaardagscadeaus voor kinderen. Hier vind je vast en zeker een mooi origineel verjaardagscadeau.

Originele Cadeaus voor Kinderen

Diy Ukelele
Mini Bureaustofzuiger - Henry
Wind Up - Pintacuda
Muziekdoosje - Twinkle Twinkle Little Star
Muziekdoosje - Happy Birthday
Spelcomputer In Een Blikje
Gigantische Giraffe Sproeier
Muziekdoosje - Stairway To Heaven
Toilet Football
Wind Up - Critter
Opwindbare Racende Eenhoorns
Finger Cube (assorti)
Diy Muziekdoosje
Muziekdoosje - Imagine
DIY Hydraulische Klauw
Muziekdoosje - Singing In The Rain
Houten Yoga Poppetje
Muziekdoosje - La Vie En Rose
Pocket Arcade Spel
Magische Iq-Box - Groot
Muziekdoosje - What A Wonderful World
Make Your Own Unicorn
Wind Up - Pea
Decision Maker

Lego.
Met Lego als verjaardagscadeau zit je bij een kind bijna altijd goed. Lego is namelijk al sinds jaar en dag één van de populairste verjaardagscadeaus. Waarschijnlijk kreeg eek jij vroeder al lego op je verjaardag. Tegenwoordig zijn er voor zowel meisjes als jongens hele leuke bouwsets van Lego te koop.
Klik hier voor verschillende Lego bouwsets.

Schoolspullen.
Voor de wat oudere kinderen zijn schoolspullen ook leuk om te krijgen als verjaardagscadeau. Denk hierbij aan gepersonaliseerde agenda’s of waterflessen. Maar ook pennendozen of broodtrommels kunnen gepersonaliseerd worden.
Klik hier voor verschillende schoolspullen voor kinderen.

Puzzels.
Ook met puzzels maak je een goede beurt op een kinderverjaardag. En dan niet alleen de gewone ouderwetse puzzel, maar er zijn tegenwoordig een hele leuke 3D puzzels te koop. Voor elke leeftijd is er wel een leuke puzzel te vinden.
Klik hier voor leuke puzzels voor elke leeftijd.

Boeken.
Kinderen vinden een boek altijd leuk om te krijgen. Of het nu gaat om een voorleesboek die hun ouders iedere avond voor het slapen gaan aan hun voorleest, of een boek die ze zelf lezen, een boek is altijd goed. Ook kun je boeken gepersonaliseerd laten maken, zodat de naam van het kind in het boek voorkomt. Dit vinden ze zeker weten zeer interessant.
Klik hier voor leuke leesboeken voor kinderen.

Dierenpakken.
Voor de wat jongere kinderen is een dieren pak erg leuk. Je kunt kiezen uit verschillende soorten dieren zo is er een konijnen pak, een draken pak, maar ook een vlinder pak of een tuiger pak. Kortom de keuze is reuze.
Klik hier voor verschillende soorten dierenpakken voor kinderen.

Spelletjes.
Spelletjes zoals Mens erger je niet of Yathzee zijn leuk om te spelen maar ook leuk om op verjaardag te krijgen. Vooral kinderen vinden het leuk om al dan niet samen met hun ouders een gezelschapsspel te spelen. Ook het aloude ganzenbord is nog altijd heel erg populair bij de kinderen.
Klik hier voor verschillende gezelschapsspellen.