Belevenis cadeau man – Een verjaardagscadeau kopen voor een man is niet altijd even gemakkelijk, wat voor hobby’s heeft hij, Wat drinkt hij zodat je een drank cadeau kunt geven. Met een belevenis cadeau zit je altijd goed, op deze pagina vind je verschillende leuke belevenis cadeau ideeën.

Belevenis cadeau voor een man –  Als je op zoek bent naar een uniek verjaardagscadeau denk dan eens aan een beleveniscadeau. Of het nu gaat om je man, je zoon of voor een collega, een beleveniscadeau zal de jarige nog jaren bij blijven. Op verjaardagcadeautips.nl vind je verschillende belevenissen om cadeau te geven er zit vast en zeker iets tussen waar je de jarige blij mee kunt maken.

Je kunt hier echt allerlei beleveniscadeaus vinden, denk bijvoorbeeld aan zelf vliegen in een vliegtuigje boven de Veluwe, Racen op een circuit, een mountainbike tocht door de Valkenburgse grotten of paramotorvliegen met een trike.

Maak hieronder jou keuze plaats de bestelling voor een onvergetelijk verjaardagscadeau.

Rijd in een Dodge, Morgan of Ford
GPS-wandeling en Kajaktocht
Rijden in een Porsche 993 Carrera
Grot klautertocht
Kitebuggyen aan de Noordzee
Slipcursus van één uur
Combicadeau voor Hem: 3 cadeaus voor het hele jaar
30 minuten zelf rijden in een Tesla
Samen vliegen en naar de sauna
Zelf vliegen met 2 passagiers
Strandzeilen (blokarten)
Motorbochtentraining

Bijzondere verjaardagscadeaus!

Zelf racen op een circuit.
Een echt leuk verjaardagscadeau voor een autosport liefhebber is zelf racen in een echte raceauto op een circuit, je hebt de keuze uit de circuits Assen, Zandvoort en Zolder. Voordat er daadwerkelijk geracet kan worden krijgt men eerst een theorie cursus, men krijgt persoonlijke begeleiding van een instructeur en er wordt voordat je echt gaat racen een instructie ronde gereden op het circuit.
Klik hier voor een onvergetelijk race cadeau>>>

Ontdek de Valkenburgse Grotten op de mountainbike.
Is de jarige meer een sportief type en houdt hij van fietsen dan is wellicht dit een leuk verjaardagscadeau om te geven. 1.5 uur mountainbiken door de Valkenburgse grotten onder leiding van een ervaren gids. Het is een fietstocht van ongeveer 10 km 40 meter onder de grond, tijdens de mountainbike tocht verteld de gids alles over deze ondergrondse wereld.
Klik hier voor meer informatie over de grottocht >>>

Blokarten op het strand
Een blokart is een lichtgewicht kart met daarop een groot zeil, omdat de blokart zeer licht is is er slechts weinig wind nodig om over het strand te zoeven. Maar je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat het bij een stevige wind nog leuker is. Mocht er toevallig bijna geen wind staan zodat het blokarten niet door kan gaan dan wordt er in overleg een alternatief programma aangeboden of er wordt een nieuwe afspraak gemaakt.
Klik hier voor meer informatie >>>

Paintballen.
Wil je als groep een beleveniscadeau geven dan is misschien paintballen wel wat voor de jarige hierbij kun je met een groep vrienden of collega’s 2.5 uur paintballen. Op een spectaculaire locatie ga je de strijd aan met je vrienden en dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.
Klik hier voor meer informatie over paintballen >>>

Kitebuggyen.
Naast blokarten zoals je hierboven het kunnen lezen is ook kitebuggyen heel leuk om te doen en natuurlijk ook om als verjaardagscadeau te geven. Op het Noordzeestrand kun je 1.5 uur onder begeleiding heerlijk racen op een kitbuggy. Ook dit is weer een onvergetelijk belevenis cadeau, waar waarschijnlijk nog op veel verjaardagsfeestjes over nagepraat gaat worden.
Klik hier voor meer informatie over kitebuggyen >>>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.